Egen företagare och kursstart

Så närmar sig första månaden av ett spännande 2017 sitt slut. Det har varit en hektisk månad med att starta upp eget aktiebolag, inreda kontoret, införskaffa bokföringsprogram, försäkringar och allt som hör där till. Men äntligen är det mesta på plats och jag har idag betalt och säkrat min plats gällande OSCP-utbildningen där kursstart är satt till 2017-02-05 ( aningen senare än vad jag hade planerat).

Kommande månader så ligger fokus på utbildningen och att komma igång med konsultverksamheten i företaget. Jag tänkte länge på vilket namn som skulle vara passande för bolaget och dess inriktning, men bestämde mig i slutändan för ”Konsult Victor Bexelius AB”. Jag vill stå för mitt arbete som alltid och känna både yrkesstolthet samt bygga förtroende hos kund- varav det kändes självklart att gå vidare med sitt egna namn.

Primärt fokus inom företaget:
* IT-utveckling (full stack webbutveckling/DevOps)
* IT-säkerhet (med OSCP-certifikatet på plats så kommer jag även att kunna erbjuda professionell penetrationstesting)

Sekundärt fokus:
* Larm och övervakning
* Personskydd och säkerhet

Avslutar med en bild på kontoret där Alexa styr arbetsstation, laptop och PS3 + Philips Hue :-)

Kontor

Kontor