En fantastisk början på året

Idag har jag haft privilegiet att få genomgå en mycket intressant och trevlig intervju på ett företag som jag håller mycket högt gällande dess verksamhet samt position på marknaden. Under min utbildning, karriär och privata åtaganden har både mitt fokus och mål blivit allt klarare. De möjligheter och utmaningar som erbjuds iom denna tjänst är fantastiska och stämmer så väl överens med hur och vart jag vill komma inom mitt yrkesliv.

Glädjen av det positiva besked som jag erhöll under kvällen är obeskrivlig och jag hoppas nu på att ett avtal kan skrivas så fort som möjligt varpå mitt företag officiellt är igång och rullar!

Jag har då summerat 50% tjänst samt 50% studier att se fram emot tom slutet av augusti då jag hoppas få utöka tjänsten till 100% och kunna uppvisa ett certifikat från OSCP.

I helgen så kommer min syster med man på besök iom MC-mässan och spenderar natten hos oss. Jag följer naturligtvis med samt äldsta sonen (det skall börjas tidigt) och passar på att få kvalitetstid i närvaron av fina maskiner!

Jag kommer troligtvis skriva över egna hojen på företaget då det är ett utmärkt fordon för pendling till och från uppdragsgivare. Jag hade en annons ute på blocket där jag ville byta min Kawasaki ER6-F mot en custom (bobber) men fick ej några intressanta erbjudanden. Det känns då som bästa beslut att behålla den och senare framställa kapital för en glidare som enbart används i privat bruk.

Allt gott!