IT-konferens och utgång

Radisson Blu Waterfront Hotel

Radisson Blu Waterfront Hotel

I fredags 08:00 samlades hela IT-styrkan på Radisson Blu Waterfront Hotel för den årliga IT-konferensen. Det var första gången som jag besökte denna anläggning och blev väldigt imponerad av både arkitekturen och buffén :)

Röda tråden i alla diskussioner och aktiviteter var att ett närmare och överlappande samarbete grupperna sinsemellan var önskad från alla. Vi alla inom IT-nordics sitter på spetskompetens inom våra respektive ansvarsområden- så i det vardagliga arbetet blir det sällan några djupare samarbeten eller kunskapsdelning. Gruppen Operations sitter på en mycket stor kompetens inom just Linux och säkerhet (en av mina passioner) vilket gör att jag uppskattar när vi får tid och möjlighet till diskussioner.

Konferensen slutade vid 17-tiden och vi begav oss mot Kungsholmen för att landa på ”Lokal”. Vi var näst intill full styrka vilket var fantastiskt roligt och många diskussioner som vi hade under kvällen får mig fortfarande att dra på smilbanden. Natten avrundades på ”Lemon bar” och jag tog taxi hem mot Täby run 03:00 tiden.

Helgen blev onekligen lugn och på söndagen blev det tacos. Nästa helg firar vi vår son som fyller 2 år och frun har redan planerat tårta och allt omkring.

Jag har slutligen bestämt mig för en Kawasaki ER6-F som instegsmodell till vår/sommaren då jag planerar att påbörja min resa mot MC-körkort. Det var nära att bli import från Tyskland då priserna och utbudet är större- men har valt att avvakta tills vi är inflyttade i huset och har plats att ställa den på.

Kawasaki ER6-F 2015

Kawasaki ER6-F 2015