Jägarexamen, pappaledighet och resa

Året börjar närma sig sitt slut och det märks verkligen på energin man har att spendera under dagarna. Mörkt när man åker från jobbet och mörkt när man kommer hem. Men snart byts mörkret ut mot sol och bad då jag går på pappaledighet 1 månad fom 01/12.

Då åker vi nämligen med samtliga från fruns släkt till Florida ett par dagar för att sedan ta oss vidare till Costar Rica där vi blir kvar ett par veckor iom bröllop för fruns ena bror. Ser fram mot denna resa då det även officiellt blir vår första utlandsresa med hela familjen och dess tillskott :-)

Idag tog jag MC in till jobbet trots kyla och regn då jag har en 100-mila service inbokad. Vidare blir det lokaltrafik från Rotebro efter och förhoppningsvis kan jag hämta ut den innan veckans slut. Det känns inte så säkert just nu gällande kyla och regn – detta måste verkligen bli sista turen för säsongen.

Har i tisdags även anmält mig till intensivkurs för jägarexamen som påbörjas med ett introduktionsmöte 02/11 följt av utbildningen fom 25/11-27/11.
Medlemsansökan till pistolsektionen är genomförd men iom intagsstopp så är jag för närvarande placerad i kö.

Allt gott!