Kort arbetsvecka och risktvåan

Host, harkel och snörvel. Jag trodde att immunförsvaret skulle hålla denna vecka, men blev sängliggande hela onsdagen och torsdagen. Det känns av att kroppen slåss mot en infektion då det även gör ont på alla ställen jag haft utsatta iom boxningen och thaiboxningen- men tack och lov var jag ledig idag (fredag) då jag hade risktvåan MC inbokad på Gillinge.

Dagen började med att äldsta sonen vaknade runt 08:00 (vilket är sovmorgon för mig) och jag skjutsade honom till förskolan. Därefter besökte jag optikern för att få synen kollad gällande intyg för övningskörning, och rullade sedan vidare till Gillinge.

Det var en mycket intressant, spännande och rolig dag! Ca 1 timme spenderades i föreläsningssal och ca 4 på motorcykel där vi tränade på allt mellan kurvtagning, bromsning och placering. Jag har en stor respekt för säkerhet inom det digitala och nu även en minst lika stor respekt för personlig säkerhet när det gäller MC. Det är många tankar och insikter jag kommer ta med mig i trafiken nu så fort jag påbörjar övningskörningen privat.

Gällande övningskörningen så lade jag ut en tråd på sporthoj.com forumet och fick napp efter ca 1 månads tid. Det kommer förhoppningsvis bli ca 2-3 pass i veckan á 4-5 timmar kvällstid :-) Sehr gut!

Till helgen är det planerat att barnen skall träffa mormor medan jag och frun inhämtar en soffa till vardagsrummet och ev något annat fynd som frun hittat på Blocket.

Gällande personliga projekt och annat så har jag ej haft tid pga sjukdom, men nästa vecka tas det nya tag och jag har lite att läsa på om nu under lör/sön gällande neo4j för mitt troligtvis mest ambitiösa projekt TensorCT.org

Sikta mot stjärnorna, hamna bland trädtopparna?