Nytt jobb och nya möjligheter

Föregående vecka skrev jag att det hade varit en mycket händelserik vecka. En av de mest intressanta möten jag hade var en intervju på fintech företaget Cool Company gällande en mycket intressant position. I måndags denna vecka hade jag nöjet att få skriva på för tjänsten och ser nu fram mot att få påbörja min anställning och vara med på den otroliga resa som företaget har framför sig.

Under mina snart 15 år inom IT har jag samlat på mig kunskap och erfarenhet från så många positioner och segment inom denna underbara bransch som möjligt för att slutligen kunna klassificeras som senior fullstack utvecklare/ IT-arkitekt med inriktning på säkerhet.

Det kanske låter konstigt att vilja bli klassificerad- men generellt inom ett företag så är definitionen av ansvarsområdet en anställd har avgörande för hur effektivt denne kan genomföra sitt dagliga arbete. Ett ansvarsområde går hand i hand med den auktoritet som krävs för att kunna realisera både projekt som tilldelas och de mål som sätts upp av ledning samt den anställde.

Jag har en mycket bra magkänsla för just detta företag och den synergi jag ser gällande mål och visioner. 2016 kommer att bli ett spännande år!

Privat så fortsätter jag med teoriutbildning och övningskörning för MC och har bokat in helgen med min privata handledare. Passade på att beställa ett R&G Tail Tidy-kit som jag skall försöka montera själv
– kan hårdvarumontering och logik appliceras på motorfordon? Återstår att se :-)