Proteinfest och flytt

Idag slutar en mycket uppskattad kollega av alla på företaget- och vi samlas hela IT på restaurang Funkalistic för att tacka av henne denna fredag som dessutom är en halvdag.

Epic Protein Chocolate Pudding med Raw choklad topping. Slut :-(

Epic Protein Chocolate Pudding med Raw choklad topping. Slut :-(

Gårdagens benpass tog ut sin rätt iom minimalt med sömn under natten, och jag hade både 200mg koffeinpuller, 1 Red Bull och en halv kopp kaffe i mig innan 08:30. Nivån av självömkan låg på topp tills jag fick en mycket uppskattad överraskning väntandes i kylskåpet i form av Epic Protein Chocolate Pudding med Raw choklad topping från kollegan i fråga.

Det här är protein-intag på helt nya nivåer. Om jag förstod det rätt så är det alltså en blandning av casein, kakao, kaffe och vatten som tillsammans som resulterar i en chokladmousse a’la premium. Jag har försökt mig på liknande själv, men inte kommit i närheten av detta underverk.

Kvällen kommer idag att bestå av ett fortsatt packande, i morgon hämtar vi lastbilen på 18 kubikmeter och får hjälp av familj och släkt med lastning. Det känns skönt att lämna lägenheten då vi har levt i limbo med alla kartonger. På söndag skall städfirman ha gjort sitt, och måndagen därpå lämnas nycklarna över till köparna.

Täby – here we come!