Riskutbildning, fight club och renovering

Måndag är här igen med en händelserik helg bakom sig samt en späckad vecka framför.
I lördags steg jag upp kl 05:30 för att ta min andra körlektion gällande MC-kortet kl 06:00 på Gillinge körbana. Därefter hemåt för att åter infinna mig på Österåkers trafikskola kl 13:30 och genomföra riskettan. Nu har jag bokat in risktvåan som är 12:45 på Fredag vid Gillinge samt fått klartecken om ledighet från jobbet- sehr gut!

Under söndagen så passade frun på att ta en målarkurs medan jag tog båda ungarna till Norrtälje för att hämta upp en rokoko-soffa. Denna soffa är ca 150+ år gammal och är i ett utomordentligt skick vilket inte är så vanligt gällande klädseln. Vi började med att maskera tyget mot ramarna- och idag så har min fru lagt det första lagret av svart färg enligt instruktionerna hon fick på sin kurs. Jag låter resultatet (bilderna) tala för sig själv- sjukt vacker möbel!

Träningen går även framåt, jag genomgår sedan en tid tillbaka en relativt oplanerad deff (som vanligt) iom omlagd träningsform. Målet är ett definierat 6-pack a´la Tyler Durden i Fight Club och en kondition som går hand i hand med boxningen/ Muay-thai.
Tråkigt är dock att jag dragit på mig en skada på vänster knä efter ett pass sparring (spark på knä) samt idiotiskt knäböj-pass samma vecka (gjorde ju inte skadan bättre).

Just nu kör jag på ”rehabsträning” och fokuserar på boxningspassen tills skadan är läkt.
”Är huvudet dumt så får kroppen lida” som man säger.

Privat så har jag hunnit fila mer på mitt personliga projekt och investerar nu tid i att läsa på om Google Tensorflow samt SyntaxNet i samband med data-mining/scraping. Om allt realiseras och går bra så hoppas jag kunna bidra till både Gost Security Group utöver Svea rike.

Allt gott!