AW och TensorFlow

Idag är det AW på grönan med jobbet. Vi/ett par kollegor har bestämt att vid 16:00 mellanlanda hemma hos en av oss för lite förfest. Det gäller att vara i rätt stämning för kommande 5-kamp! Det blir sällan av att jag går ut och än mer sällan att jag dricker- så ikväll skall det bli skönt att få koppla av och mingla utanför arbetstid.

Jag fick tid över idag eftersom jag både tog vilodag från träningen och började tidigare -> vilket spenderades till att installera Vagrant på arbetsdatorn och fila på min första TensorFlow box -> Ubuntu 14.04 med Python, Java och Bazel. Hade 2 problem vid builden som orsakades av missad ./configure + att virtuella systemet saknade swap file som resulterade i virtual memory exhaust. Jag valde att byggaTensorFlow med stöd för Google Cloud Platform support och utan GPU support i första steg.

Jag är primärt intresserad av följande data-källor i dagsläget:
1. http://gdeltproject.org/ (tensorCT.org projektet)
2. https://www.quandl.com (framtida projekt gällande aktie-handel)

Allt gott!